Over De Graaf en van Stijn

Onderscheid moet er zijn!

Over de graaf en van stijnDe Graaf en van Stijn BV is een familiebedrijf met een geschiedenis, welke ver terug gaat tot in de vorige eeuw. De eerste elektrisch optrekbare Trenomat scheidingswanden in Nederland zijn door ons bedrijf eind jaren zestig aangebracht en in de decennia daarna zijn er nog vele wanden en tevreden afnemers bijgekomen, in verschillende afzetmarkten en verschillende landen.

Wanneer wij een opdracht krijgen, maken wij een op maat gemaakt plan van aanpak. Wij begeleiden het gehele traject van ontwerp tot installatie en werken met een team van betrokken en enthousiaste mensen. Bij ons bedrijf staat inventiviteit, actief meedenken en service hoog in het vaandel.

Producten

De Graaf en van Stijn BV biedt een gevarieerde keuze voor veilige en kwalitatieve producten waarmee u uw ruimte flexibel kunt indelen en dus optimaal kunt benutten.

Voor de installatie, service en het onderhoud van Trenomat wanden, industriële scheidingen en elektrische kraanbaankleppen of andere op maat gemaakte ruimtescheidingen bent u bij ons aan het goede adres. Bij ieder project geldt dat wij alleen gemotiveerd en gekwalificeerd personeel inzetten. Goede service en preventief onderhoud bevorderen de continuïteit en de levensduur van uw producten en helpen u bij het budgetteren van renovaties en vervangingen.

Naast flexibele scheidingen beschikken wij ook over een ruim assortiment aan modulair toepasbare theatertechniek variërend van eenvoudige, zelf op te zetten podiumelementen tot volledige op maat gemaakte projecten, inclusief gordijnsystemen en verlichting.

Wilt u een van een onze producten in werking zien, dan kunt u een vrijblijvend informatiepakket bij ons aanvragen of wellicht zelfs een afspraak maken om een van onze referenties te bezoeken.

Dankzij onze jaren lange ervaring op het gebied van flexibele afscheidingen en ruimte-indelingen kunnen we goed meedenken en u voor iedere toepassing voorzien van een gedegen advies.