FIX elementen

FIX elementen

TreNoMat FIX elementen zijn podiumelementen met insteekpoten, vervaardigd uit hoogwaardige, lichte aluminiumprofielen. Met speciale insteekhoekstukken met snelvergrendeling, waarin binnen een handomdraai zonder gereedschap ieder type insteekpoot vergrendeld kan worden. De insteekpoten zijn in verscheidene afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar en kunnen indien gewenst in hoogte verstelbaar worden uitgevoerd.

Het element is standaard afgewerkt met een dekplaat bestaande uit een 22 mm dik meubelplaat, inclusief een houten fineerlaag, maar kan op aanvraag ook worden afgewerkt met linoleum, parket of laminaat of een gezeefdrukte plaat voor meer grip en geschikt voor gebruik in de buitenlucht. Dankzij het geringe eigengewicht, de eenvoudige bedieningswijze, op maat gemaakte paselementen en het uitgebreide scala aan uitbreidingsmogelijkheden en accessoires zijn FIX-elementen een passende invulling voor vele denkbare podiumopstellingen. Uitgerust met de juiste insteekpoten, de juiste toplaag en de juiste accessoires bieden FIX-elementen een flexibele en effectieve oplossing wanneer het gaat om toepassing van flexibel op te bouwen podia, trapsgewijze tribune-opstellingen, presentatieplatforms en nog vele andere toepassingen. Onze nieuwe weerbestendige lichtgewicht dekplaat zorgt ervoor dat het eigengewicht van een podiumelement ongeveer 25 kg bedraagt waarmee dit podiumelement (TreNoMat FIX light Lift) de lichtgewicht in zijn klasse wordt in vergelijking tot een element met de traditionele weerbestendige zeefdrukplaat.

Gebruik: De insteekpoten worden in de speciale insteekhoekstukken geplaatst en middels de snelvergrendeling gefixeerd aan het frame, waarna het element kan worden omgedraaid of omgeklapt (afhankelijk van de uitvoering). Tijdens het opstellen van de elementen worden de elementen automatisch aan elkaar gekoppeld door middel van speciale geïntegreerde verbindingshaken, waardoor het podium meteen gebruiksklaar is. Bij normale FIX-elementen liggen de elementen plat op de transportwagen met insteekhoekstukken aan de bovenzijde. Na het plaatsen van de insteekpoten kan het element door twee personen worden omgedraaid en worden geplaatst. Bij FIX Light Lift elementen staan de elementen rechtop op de transportwagen waardoor na het aanbrengen van de insteekpoten het element eenvoudig kan worden omgeklapt en opgesteld door slechts één persoon.

Specificaties

 • Draagvermogen: 500 kg/m2, 750 kg/m2
 • Gewicht: 29,00 kg
 • Afmeting: 2,00 x 1,00 m
 • Podiumhoogte: 1,00 m / 1,50 m (zonder extra diagonaalverstijving), 4,00 m met extra diagonaalverstijving
 • Dekplaat: Meubelplaat 22 mm
 • Dekplaat opties: Weerbestendige zeefdruk- of lichtgewichtplaat, Tapijt, Parket, Laminaat, Acrylglas, Linoleum, Overig
 • Accessoires: Trapopgang, Leuningen, Transportwagen, Klemverbindingen, Stofferingen
 • Profiel-/Stapelhoogte: 9,00 cm 9,50 cm
 • Hoogte verstelbaarheid:

  Vierkante insteekpoten 
  (40 x 40 mm / 50 x 50 mm / 60 x 60 mm)
  Ronde insteekpoten ø 48 mm
  alles in diverse hoogtematen verkrijgbaar 

Certificaten / normen

TÜV/GS, DIN 4112, 1055, 15920