MULTI elementen

MULTI elementen

TreNoMat MULTI elementen: podiumelementen met insteekpoten, geschikt voor grote hoogten en zeer hoge belastingen, vervaardigd uit hoogwaardige, zwaar belastbare aluminium sponningprofielen, waarmee stabiele klemverbindingen tot stand gebracht kunnen worden met andere podiumsystemen en componenten uit de professionele theatertechniek en waarin leuningen en blinderingen bevestigd kunnen worden. Uitgerust met een 22 mm dikke supersterke dekplaat.


In de speciale verzwaarde hoekstukken met excentrische verstelinrichting kunnen vierkante insteekpoten geplaatst worden van 60 x 60 mm. Standaard, dus zonder speciale diagonaalverstijving, kunnen deze elementen worden opgebouwd tot een maximum hoogte van 2,00 meter en met eerder genoemde verstijving zelfs tot 4,00 meter. Deze zwaardere uitvoering is door de hoge stabiliteitsgraad uitermate geschikt voor het opbouwen van grotere podia ten behoeve van professionele, grootschalige evenementen. Ook hier bestaat weer de mogelijkheid door middel van de vele uitbreidingsmogelijkheden en accessoires het podium naar eigen wens vorm te geven.
Wanneer de elementen worden uitgevoerd met onze speciale weerbestendige dekplaten, wordt de veelzijdigheid van het podium aanzienlijk vergroot en weet u als gebruiker zeker dat u uw materialen in iedere situatie kunt inzetten.


De insteekpoten worden in de speciale insteekhoekstukken geplaatst en door het aandraaien van de excentrische verstelinrichting gefixeerd aan het frame, waarna het element kan worden omgedraaid en worden bijgeplaatst bij het podium.

De elementen kunnen onderling aan elkaar worden verbonden door middel van speciale klemverbindingen in de sponning van het randprofiel en aan andere fabrikaten die eveneens zijn uitgevoerd met een dergelijke sponning, welke in de theatertechniek veelvuldig toegepast wordt.

Specificaties

 • Draagvermogen: 750 kg/m2
 • Gewicht: 39 kg
 • Afmeting: 2,00 x 1,00 m
 • Podiumhoogte: Zonder extra diagonaalverstijving: 2,00 / Met extra diagonaalverstijving: 4,00
 • Dekplaat: Meubelplaat 22 mm
 • Dekplaat opties: Weerbestendige zeefdruk- of lichtgewichtplaat, Tapijt, Parket, Laminaat, Acrylglas, Linoleum, Overig
 • Accessoires: Trapopgang, Leuningen, Transportwagen, Klemverbindingen, Stofferingen
 • Profiel-/Stapelhoogte: 8,00 cm
 • Hoogte verstelbaarheid:

  Vierkante insteekpoten 60 x 60 mm 
  (hoogte naar keuze)

Certificaten / normen

TÜV/GS, DIN 4112, 1055, 15920