Profimaster 25 elementen

Profimaster 25 elementen

TreNoMat Profimaster 25 elementen zijn eveneens uitgevoerd met inklapbare Y-techniek schaarbenen. Evenals hiernaast omschreven zijn ook deze elementen opgebouwd uit hoogwaardige aluminium sponningprofielen waarmee stabiele klemverbindingen tot stand gebracht kunnen worden met andere podiumsystemen en professionele theatertechniek en waarin leuningen en blinderingen bevestigd kunnen worden.

Het verschil met TreNoMat 1000 elementen, waar dit type op lijkt, is dat TreNoMat Profimaster 25 elementen zijn uitgevoerd met een rechthoekig vloerframe, waardoor dit type element bij uitstek geschikt is voor gebruik op gevoelige ondervloeren.


Ook TreNoMat Profimaster elementen staan op 4 lichtmetalen schaarbenen waarbij per been een speciale lastenverdeler is aangebracht (Y-vorm) met aan de onderzijde het rechthoekige vloerframe waardoor de podiumbelastingen over de gehele podiumomtrek worden verdeeld. Dit element kan in iedere instelbare hoogte schuin worden opgesteld (schuinte max. 10%) wat ideaal is bij hellende ondergronden.


Standaard uitgevoerd met een 25 mm dik meubelpaneel als dekplaat, welke geheel verzonken in het aluminium randprofiel is aangebracht en daardoor optimaal beschermd wordt tegen mogelijke beschadigingen.

Dit type element leent zich in het bijzonder voor opstelling op schuine ondergronden, zonder dat er gewisseld hoeft te worden van potensets en zonder dat er ingewikkelde werkzaamheden met betrekking tot het afstellen uitgevoerd hoeven te worden.

De TreNoMat Profimaster 25 elementen kunnen eenvoudig op de juiste hoogte worden afgesteld door middel van speciale gepatenteerde Bowdenkabels zonder dat het element omgekeerd hoeft te worden. Na het plaatsen van het element kan deze middels een speciale klembevestiging in de sponning van het randprofiel gefixeerd worden aan de andere elementen.

Specificaties

 • Draagvermogen: 750 kg/m2
 • Gewicht: 69,0 kg
 • Afmeting: 2,00 x 1,00 m
 • Podiumhoogte: 1,00 m
 • Dekplaat: Meubelplaat 22 mm
 • Dekplaat opties: Weerbestendige zeefdruk- of lichtgewichtplaat, Tapijt, Parket, Laminaat, Acrylglas, Linoleum, Overig
 • Accessoires: Trapopgang, Leuningen, Transportwagen, Klemverbindingen, Stofferingen
 • Profiel-/Stapelhoogte: 9,00 cm 15,50 cm
 • Hoogte verstelbaarheid:

  0,10 / 0,40 / 0,60 / 0,80 / 1,00 m (d.m.v. Bowdenkabels)

Certificaten / normen

TÜV/GS, DIN 4112, 1055, 15920