Toebehoren & accessoires

Ons leveringsprogramma biedt naast een verschillend aantal standaard typen podiumelementen ook nog een breed scala aan uitbreidingsmogelijkheden en accessoires, waarmee naar eigen wens en smaak een complete en professionele podiumopstelling gerealiseerd kan worden.

Insteekpoten

Insteekpoten

Voor de elementen met insteekpoten geldt dat er diverse varianten in diverse afmetingen en mogelijkheden beschikbaar zijn. Zo zijn er vaste, standaard poten met een standaard voet, maar ook speciale, telescopische in hoogte verstelbare poten met een speciale zachte voet voor gevoelige ondergronden. De juiste keuze is afhankelijk van uw situatie en kan in overleg worden bepaald

Element verbindingsklem

Element verbindingsklem

Voor stabiele doorkoppeling van individuele elementen aan elkaar, ter bevordering van de stabiliteit, met name bij ietwat onregelmatige ondergronden. In aluminium (buitengebruik) en kunststof uitvoering (binnengebruik).

Trap / trapeenheid

Trap / trapeenheid

Extern aan te bouwen trapeenheid, aan ieder type podium te koppelen, inclusief enkele of dubbele trapleuningen, voor een veilige toegang tot de podiumopstelling.

Podiumblinderingen

Podiumblinderingen

Stoffen Trevira CS Podiumblindering, om uw podium fraai af te werken en een professionele uitstraling te geven, glad uitgevoerd of juist geplooid. Snelle en eenvoudige klittenband verbinding, waarbij de contraband verzonken in het randprofiel is aangebracht zodat het klittenband rondom het gehele podiumelement kan worden aangebracht zonder dat de elementen hierdoor van elkaar gaan wijken. Op deze wijze bent u niet gebonden aan slechts één opstelling maar kunt u de blindering ook in andere opstellingen gebruiken.

Op aanvraag zijn ook houten blinderingen verkrijgbaar, echter wel met een vaste hoogte en vaste opstelling.

Podiumblindering uit hout, materiaal: meubelplaat met limba-fineer. Standaard in naturel houtkleur, maar kan indien gewenst worden uitgevoerd in kleur naar keuze. Bevestigingswijze: geschroefd of met inhaakverbinding (afhankelijk van het type randprofiel).

Leuningen / hekken

Leuningen / hekken

Veiligheidsleuningen in verschillende uitvoeringen conform de meest recente richtlijnen voor veiligheid, ook voor tribune-opstellingen.

Dekplaten en toplagen

Dekplaten en toplagen

Een element is standaard uitgevoerd met een dekplaat vervaardigd uit meubelplaat, afgewerkt met een houten fineerlaag. Natuurlijk zijn er naast deze standaard afwerking nog vele andere uitvoeringen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de weerbestendige zeefdrukplaat voor buitengebruik, afwerkingen met tapijt, laminaat, parket of linoleum, maar ook tranenplaat, acrylglas en zelfs keramische tegels. De nieuwste ontwikkeling is een weerbestendige lichtgewicht dekplaat als alternatief voor de traditionele zeefdrukplaat. Elementen met deze nieuwe dekplaat zijn veel lichter dan normaal en kunnen vanaf de transportwagen door slechts één persoon worden opgezet.

Inspectie- apparatuurluiken

Inspectie- apparatuurluiken

Ten behoeve van het netjes wegwerken van elektrische componenten en bedradingen van bijvoorbeeld podiumverlichting is het mogelijk de elementen uit te voeren met speciale luiken. Afmetingen en mogelijkheden in overleg.

Oprijhellingen

Oprijhellingen

Het is mogelijk uit te breiden met een oprijhelling waardoor het podium gemakkelijk bereikbaar wordt voor mensen in een rolstoel of voor zwaar materiaal op wielen zoals bijvoorbeeld geluidsapparatuur of decorstukken.

Transport- en opslagwagen

Transport- en opslagwagen

oor alle flexibel opstelbare TreNoMat podiumelementen is er de mogelijkheid een speciale transportwagen mee te leveren, waarop de elementen kunnen worden opgeslagen en waarmee u uw podium snel en zonder veel kracht op de plaats van bestemming kunt brengen. Deze transportwagens zijn in verschillende varianten te verkrijgen, met eventuele extra consoles voor het opbergen van leuningen en insteekpoten, met verschillende soorten wielen zoals polyamide, vulcolan (voor gevoelige ondergronden zoals parket en sportvloeren en met luchtbanden, welke uitstekend geschikt zijn voor buitentransport.)

Insteekwielen en losse duwbeugel, voor het bouwen van een FIX-element tot transportwagen.
Zodoende hoeft men geen losse transportwagen aan te schaffen voor opslag en vervoer van de elementen wanneer deze niet in gebruik zijn.