Referenties projecten

IJmuiden – Sporthal de Ring

IJmuiden Sporthal de Ring

Deze sporthal bevat twee neerlaatbare wanden waarmee een voor sporthallen traditionele driedeling gemaakt kan worden. Aan de zijkanten is aandacht besteed aan een goede afsluiting ten opzichte van de gevelafwerking en boven de wand is met een dubbelwandige bovenafdichting gewerkt. In het middelste zaalgedeelte is in de wand een geluidsabsorberende voorziening opgenomen.

Lees meer

Bergen op Zoom – Sportcomplex de Karmel

Bergen op Zoom Sportcentrum de Karmel

In Bergen op Zoom hebben we een voormalige tennishal voorzien van twee stuks optrekbare wanden. De uitdaging bij dit project was de ongunstige dakvorm. Een optrekbare wand is recht terwijl de dakvorm op deze locatie een driehoekige vorm heeft. De wanden bestaan hier uit twee delen namelijk een optrekbaar gedeelte met daarboven een vast ingebouwde dubbelzijdige blindering waarmee geluid, warmte en speelballen kunnen worden tegengehouden.

Lees meer

Zwolle – Wijkcentrum het Anker

Zwolle wijkcentrum het Anker 2

Deze sporthal bevat twee optrekbare wanden welke doorlopen over de tribune. Het bijzondere aan deze wanden is dat ze gekoppeld zijn aan het brandpreventiesysteem in het gebouw. Bij brand worden de wanden automatisch omhoog gestuurd. De wanden zijn samengesteld uit wandmateriaal Trenomat Acoustic, waardoor de wanden aan beide zaalzijden zowel geluidsisolerend als geluidsabsorberend zijn uitgevoerd.

Lees meer