Referenties projecten

Industriële platformen / podiumdelen Bladel

Bladel WVK groep werkplatformOnze podiumelementen zijn in vele toepassingen inzetbaar, zo ook in een industriële omgeving. In Bladel hebben we onze elementen ingezet bij de WVK-groep, opgesteld als werkplatform en voorzien van speciale aanpassingen zoals schopranden en veiligheidsleuningen, zodat deze geschikt is voor toepassing in een arbeidsomgeving en daarmee voldoet aan de geldende arbo-richtlijnen.

Theater- en podiumtechniek

Reeuwijk De Goede Ree Airstage podium

Naast de modulaire podiumelementen, welke naar eigen inzicht in vele opstellingen neergezet kunnen worden, hebben we ook vele op maat gemaakte projecten gerealiseerd.

In MFA de Goede Ree hebben we Airstage podiumelementen ingebouwd in een speciale uitsparing in de vloer. De elementen staan vast opgesteld en kunnen al naar gelang er vraag naar is op eenvoudige wijze handmatig worden ontkoppeld en omhoog worden getrokken. De elementen zijn afgewerkt met dezelfde afwerking als ook op de omliggende vloer verwerkt is, waardoor het podium in ingeklapte toestand nagenoeg niet opvalt in de ruimte.

Lees meer