Scheidingswanden

TreNoMat elektrisch optrekbare scheidingswanden bieden de mogelijkheid tot het delen van een grotere ruimte in kleinere delen en bieden tegelijkertijd de mogelijkheid om snel weer over de grote ruimte te beschikken zonder dat het wandsysteem een obstakel in de ruimte vormt. TreNoMat elektrisch optrekbare scheidingswanden bieden een passend antwoord op vele ruimtevraagstukken zoals :

  • Het tijdelijk creëren van aparte compartimenten binnen een grotere ruimte; 
  • Het afschermen van tijdelijk overbodige ruimte;
  • Het afscheiden van verschillende activiteiten binnen één ruimte;
  • Het tegengaan van geluid- of stofoverlast;
  • Het beperken van te lange nagalmtijden;
  • Het verminderen van warmteverlies.

Onze scheidingswanden zijn doordacht geconstrueerd en beantwoorden aan de meest recente richtlijnen voor machines en installaties en de geldende veiligheidsvoorschriften.

Standaardisatie

Door normering van de scheidingswandonderdelen kan zelfs de meest ingewikkelde constructie uit standaard onderdelen worden samengesteld. Vervanging of reparatie van onderdelen kan daarom snel en eenvoudig worden verricht.

Maatwerk

Ondanks de volledig doorgevoerde normering in materialen, arbeid en fabricage is er bij TreNoMat geen sprake van systeembouw. Elke scheidingswand is maatwerk. Wij kunnen daardoor probleemloos inspelen op de specifieke wensen van de opdrachtgevers.

Veiligheid

TreNoMat scheidingswanden voldoen standaard aan alle voorgeschreven veiligheidseisen en zijn dus voorzien van een veiligheidsvanginrichting. De door ons toegepaste valbeveiliging is voorzien van een ingebouwde valvertraging waardoor de optredende energie bij neerstorten van het wandvlak volledig wordt opgenomen door de valbeveiliging en dus geen schade veroorzaakt aan de dakconstructie. Reeds geplaatste scheidingswanden kunnen eveneens zonder grote aanpassingen worden voorzien van deze bindend voorgeschreven beveiliging.

Garantie

TreNoMat verstrekt een garantie van 2 jaar op alle onderdelen van de scheidingswand.

Onderhoud

Scheidingswanden worden door de Arbeidsinspectie gerangschikt onder 'Deuren en beweegbare hekken'. Volgens genoemde voorschriften zijn gebruikers van scheidingswanden verplicht om tenminste éénmaal per jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren door deskundigen. TreNoMat beschikt over een eigen onderhoudsdienst met gespecialiseerde monteurs. Door het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst worden uw zorgen onze zorgen en blijven de scheidingswanden in optimale conditie.

Tuv

T.U.V - keurmerk

TreNoMat scheidingswanden worden gemonteerd onder keurmerk. De gehele scheidingswandconstructie inclusief de statische berekeningen zijn gecontroleerd en goedgekeurd door de TUV. TreNoMat scheidingswanden worden geleverd met het G/S keurnummer A2572. Een garantie voor optimale veiligheid.

VcaCe

V.C.A. certificering

De Graaf en van Stijn B.V. beschikt over een V.C.A.* certificaat.

CE-norm

TreNoMat scheidingswanden voldoen geheel aan de verplichte veiligheids- en gezondheidsnormen zoals die omschreven zijn in de EG-richtlijnen voor machines.

Richtlijnen arbeidsinspectie

TreNoMat scheidingswanden voldoen aan de door de Arbeidsinspectie gestelde richtlijnen voor 'Deuren en beweegbare hekken' m.b.t. veiligheid en goede werking.

Richtlijnen N.O.C. / N.S.F.

TreNoMat scheidingswanden voldoen aan de door het NOC / NSF gestelde richtlijnen inzake obstakelvrije hoogte van gevels en wanden ter voorkoming van blessures.

Scheidingswanden

TreNoMat elektrisch optrekbare scheidingswanden bieden de mogelijkheid tot het delen van een grotere ruimte in kleinere delen en bieden tegelijkertijd de mogelijkheid om snel weer over de grote ruimte te beschikken zonder dat het wandsysteem een obstakel in de ruimte vormt.


lees meer over de toepassingen
Doorgang in scheidingswand

Doorgang

In de scheidingswanden kunnen speciale doorgangen gemaakt worden.

Bedieningspaneel scheidingswand

Bediening

Bediening van de scheidingswand gaat d.m.v. een eenvoudig paneel

Scheidingswand zachte wand
Close up structuur scheidingswand

Opbouw

Een solide constructie verzorgt de flexibiliteit van de wand

Detail Match 300x300
Hardwall 300x300
Moto 300x300

Motor

Electromotoren verzorgen het op en neer laten gaan van de wand