Specials

Draaiplatform

Draaiplatform

Modulair opgebouwde draaischijf, voorzien van een centraallager met een centrisch gelagerd draaiframe van gebogen profielstaal, voorzien van geleidebanen en geleiderollen. 

12 stuks draaischijfsegmenten uit gelast aluminium worden op het draaiframe geplaatst. In het aandrijfsegment zijn de motor, de besturing, het frictiewiel en de bediening ingebouwd. In een inbouwkastje met afdekklep bevinden zich de toerentalregelaar en een stekkerdoos 230 Volt.

  • Diameter: 4,50 m
  • Draagvermogen: 3000 kg
  • Draagkracht statisch: 7,50 kN
Presentatie platform

Presentatie platform

Modulair opgebouwd presentatieplatform, bestaand uit 4 stuks TreNoMat podiumelementen type Profimaster van ieder 2,00 x 1,00 meter. Het gesloten onderframe bewerkstelligt optimale stabiliteit en lastverdeling bij zwaardere belastingen.

De lichte aluminium sponningprofielen zorgen er wederom voor dat er op eenvoudige wijze stabiele en snelle klemverbindingen tot stand gebracht kunnen worden met de naast opgestelde elementen.

  • Gewicht: 340 kg
  • Afmetingen: 4,00 x 2,00 m
  • Draagvermogen: 3000 kg
Dansvloeren

Dansvloeren

In een unieke uitvoering verandert het mobiele dansvloersysteem uw ruimte in een professionele dansgelegenheid. Een gepatenteerd systeem voorkomt schade aan uw ondervloer en biedt de mogelijheid tot dansen in vrijwel alle ruimten en typen ondervloeren.

  • Gewicht: ca. 14 kg (parket) / ca. 16 kg (laminaat)
  • Afmetingen: 0,95 m x 0,95 m
Vloer afdekplaten

Vloer afdekplaten

Los te leggen vloerafdekplaten ter bescherming van gevoelige vloeren en ondergronden zoals parket- en sporthalvloeren. De platen zijn vervaardigd uit volsynthetisch naaldvilt-tapijt met een anti-slip rugzijde. 

Uitgevoerd in een handzame plaatvorm van 2,00 x 1,00 m, eenvoudig door één persoon te leggen en te verwijderen, middels een transport/stapelwagen te verplaatsen en op te bergen.

  • Gewicht: ca. 3800 g/m2
  • Afmetingen: Platen 2,00 x 1,00 m (alternatief: op rollen)
Truss systemen

Truss systemen

Truss-systemen worden toegepast bij tijdelijke, mobiele en vaste podiumopstellingen. In veel evenementenhallen en theaterzalen zijn onze Truss-systemen een onmisbaar onderdeel van het gebouw.

Traversen voor de zwaarste eisen in 2, 3 en 4 punts dragers en staanders verkrijgbaar in 2 afmetingen. De hoogwaardige aluminiumlegering van deze Traversen voldoet aan de zwaarste veiligheidseisen

Railsysteem

Railsysteem

Railsysteem uit een lichte aluminium- constructie geschikt voor hoge statische belastingen. Voldoet aan de geldende veiligheidsvoorschriften in de theater- en toneeltechniek. Uitgevoerd met lichtlopende geleidekanalen voor gordijnrollers en loopwagens, voor de bevestiging van verlichtingsarmaturen, coulissen en decoraties. 

De aan weerszijden aanwezige sponningen zijn bestemd voor het maken van een frame door onderlinge verbinding en voor bevestiging van andere toneelattributen, alsmede elektrakabels

Mobiel Toneel licht

Mobiel Toneel licht

Door de professionele en goede esthetische uitstraling wordt elke voorstelling of presentatie met een compleet ingericht mobiel toneel optimaal in de schijnwerpers gezet.

Om uw toneelopstelling zo compleet en veelzijdig mogelijk toepasbaar te maken is het vanzelfsprekend dat er gebruik wordt gemaakt van een optimale belichtings- installatie. Een centraal bedieningspaneel, vast of mobiel, in combinatie met de modernste besturingstechniek zijn een optimale invulling in het totaalconcept van het mobiele toneel.