Dansvloeren

Dansvloeren

In een unieke uitvoering verandert het mobiele dansvloersysteem uw ruimte in een professionele dansgelegenheid. Een gepatenteerd systeem voorkomt schade aan uw ondervloer en biedt de mogelijkheid tot dansen in vrijwel alle ruimten en typen ondervloeren.

De dansvloerplaten zijn verkrijgbaar in 3 verschillende toplaag-uitvoeringen, namelijk met parket, laminaat of edelstaalplaat. De platen worden in rijen uitgelegd en door een patent-vergrendeling aan elkaar gekoppeld. De rondom aanwezige aluminium afdeklijsten beschermen de plaatranden en voorkomen struikelen vanwege de afgeschuinde vorm. Op transport/stapelwagens kunnen 30 stuks dansvloerelementen worden opgeslagen, inclusief de afdeklijsten. Een duwbeugel alsmede bok en zwenkwielen zorgen voor een licht en eenvoudig transport.


Elke dansplaat is aan twee zijden voorzien van een sponning en aan beide andere zijden voorzien van een veer. Bij het leggen wordt de veer van de plaat in de sponning van de tegenoverliggende plaat geschoven. De vergrendeling van de onderlinge platen geschiedt door het indrukken van een kantelvergrendeling welke met de duim of met een bedieningssleutel kan worden ingesteld. De aluminium afdeklijsten kunnen op gelijke wijze worden bevestigd en hierna is de dansvloer gereed voor gebruik. De demontage geschiedt in omgekeerde volgorde met gebruikmaking van de bedieningssleutel.

Specificaties

  • Gewicht: ca. 14 kg (parket) / ca. 16 kg (laminaat)
  • Afmetingen: 0,95 m x 0,95 m

Accessoires

Transport/stapelwagen (Parket): 1,20 x 1,00 m (Laminaat): 1,45 x 1,00 m